Loopbaancoaching | De Schommelplek | Achterhoek
53325
page-template-default,page,page-id-53325,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

loopbaancoaching in Doetinchem Praktijk voor life coaching
Soms moet je kijken naar het pad wat je gelopen hebt in je leven om de antwoorden voor nu te vinden

Loopbaancoaching bij De Schommelplek

Voelt je werk niet goed meer?
Sta je voor een belangrijke keuze in je leven?
Voelt het alsof je een nieuwe weg in wilt slaan?
 

Voelt het goed om de eerste stap te zetten?

Loopbaancoaching past bij jou ...

 

... als je inziet dat de verantwoordelijkheid voor je loopbaan bij jou ligt.

 

Wil je zelf weer bepalen hoe je je voelt op je werk of hoe jouw loopbaan eruit ziet? Dan is het goed om te weten dat jij de sleutel in handen hebt om dat te bereiken. Jij alleen weet wat goed voelt en wat bij je past. Je kunt er alleen nu even niet bij.

 

... als je het moeilijk vindt om een nieuwe weg in te slaan.

 

Het is nogal wat om van richting te veranderen. Het is onzeker, je duikt het diepe in en wie zegt dat het je echt gaat lukken. Het is dan ook heel fijn om dit traject samen met een coach aan te gaan, zodat het je lukt om je doelen te behalen.

 

... als je wilt ervaren om weer echt te voelen en je intuïtie in te zetten.

 

Hoe het zo gelopen is op je werk, is vaak een moeilijke puzzel. Je blijft er maar over piekeren en nieuwe stappen zetten is lastig, spannend en het kost je vaak veel energie. Er is ook een andere manier en dat is voelen wat er speelt en diep van binnen weer weten wat jou goed doet.

 

... als je keuzes wilt verbinden met wie jij werkelijk bent.

 

Waarop baseer je een nieuwe keuze? Op een testuitslag, op een boek, op de verwachting van anderen? Je kunt ook keuzes maken op basis van wie jij bent. In mijn praktijk is je biografie het uitgangspunt voor loopbaancoaching. Je ontdekt jezelf opnieuw en zo kun je kiezen voor een nieuwe start. Gun het jezelf.

Ben je vastgelopen op je werk? Voelt het niet goed meer? Durf dan eens stil te staan en te kijken wat er aan de hand is. Door op een creatieve en intuïtieve manier te kijken naar je biografie ga je ervaren wat de oorzaken zijn van je huidige situatie. Zo ontstaat er weer ruimte voor wat jij echt belangrijk vindt en kun je stappen gaan zetten. Loopbaancoaching op een persoonlijke en unieke manier.

Ervaring loopbaancoaching

Anoniem - vrouw, 34 jaar

Karin is zeer getalenteerd in het naar boven halen van de onderliggende gevoelens en gedachten. Dit is confronterend, maar ze zorgt ervoor dat alles wat je te weten komt over jezelf in perspectief blijft staan. Ze biedt een veilige omgeving, weet heel goed wat ze doet en voelt feilloos aan wat nog wel of niet goed zit, waar ze mee verder kan en waar ze (nog) niet mee aan de slag kan. Het resultaat is dat je volledig gecontroleerd, stapje voor stapje, steeds beter begrijpt waar die gevoelens, gedachten en bijbehorende gedrag vandaan komen. Wat de effecten zijn en wat je zelf eraan kunt doen.

Zin om je eerste stap te gaan zetten?

Als je werk niet meer goed voelt...

Kom je niet tot je recht op je werk?
Voel je dat je vast gaat lopen?
Overweegt je zelfs om uit te kijken naar iets nieuws?

... Dan is het tijd voor loopbaancoaching

Niet even een paar testen doen, je CV pimpen en hup weer vol aan het werk. Nee, deze vorm van loopbaancoaching zorgt er voor dat je echte antwoorden krijgt op de vragen: hoe komt het dat ik vastgelopen ben? En hoe pak ik weer de regie?

 

Hoe dat in zijn werk gaat? Je gaat aan de slag met je biografie op een creatieve en intuïtieve manier. Je bedenkt het niet, maar je gaat ervaren wat er speelt en wat jij wilt. Schrijf- en tekenopdrachten en samen de natuur in gaan, brengen je nieuwe inzichten, geven je inspiratie en versterken je intuïtie.

 

Blijkt het moeilijk om echt zelf de regie te nemen? Dan kan ik als life coach coaching tools inzetten. Voorbeelden zijn voice dialoguetransactionele analyseinnerlijk kind werklichaamswerk en buiten coaching (outdoor life coaching). Methoden en werkvormen die jou in beweging brengen en ervoor zorgen dat je authentieke en duurzame keuzes kunt maken.

 

Loopbaancoaching op een hele andere manier. Loopbaancoaching vanuit het hart.

Zin om je leven onder de loep te nemen?

Wat bied ik jou?

 

Alle ruimte en aandacht voor jouw verhaal.

 

Lukt het jou om met iemand stil te staan bij je vragen of problemen? Wie heeft er tijd, oprechte interesse, snapt jou en geeft je nieuwe en helpende inzichten? Als life coach kan ik jou zorgvuldig en liefdevol begeleiden.

 

Unieke loopbaancoaching afgestemd op jou.

 

Deze vorm van loopbaancoaching kijkt verder dan de buitenkant alleen. Jouw unieke verhaal staat centraal en vanuit daar gaan we aan de slag. Geen vooropgesteld plan, maar een traject dat helemaal aansluit bij jou.

 

Je gaat je eigen keuzes maken.

 

Als jij weer weet en voelt wat je wilt, heb je voortaan een innerlijk kompas om je loopbaan vorm te geven. Hoe zou het zijn om weer regie te hebben over je leven? Je werk met plezier en voldoening uit te voeren? Dat mag je jezelf echt gunnen.

 

Je ontwikkelt je verder én je neemt je loopbaan serieus.

 

Een verandering in je loopbaan kan niet zonder bewustwording. Je zult eerst jezelf moeten ontdekken om werk te vinden dat bij je past. Zie het als een geweldige kans voor je persoonlijke ontwikkeling en pluk er dagelijks de vruchten van op de werkvloer.

Pak jij je kans?

Neem dan contact met me op voor een eerste afspraak. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Loopbaancoaching helemaal afgestemd op jou!

 

 

Kosten: 70 euro vrijgesteld van BTW (sessie van 1 uur)

Ja, ik wil meer weten over loopbaancoaching!