Boeken voor geluk I Een leesclub voor vrouwen in de Achterhoek
54165
page-template-default,page,page-id-54165,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Boeken voor geluk

Een leesclub voor vrouwen zoals jij

Leesclub in Doetinchem

Een moment voor jezelf,
nieuwe inspiratie,
je staat stil bij wat jou beweegt.

'Boeken voor geluk' is een leesclub voor vrouwen zoals jij. Vrouwen die graag lezen over wat hen bezig houdt en daarover verder willen praten. Inspirerende boeken over hoe je jezelf kan ontwikkelen. Samen kijken welke kansen er liggen om meer regie te ervaren, meer rust en meer voldoening.

Lijkt het je wat? Op een ontspannen manier aan de slag met je eigen geluk? In deze leesclub is er ruimte voor jouw verhaal en als life coach help ik je om je eigen antwoorden te vinden. Kan jij ook wel wat meer geluk gebruiken? Van harte welkom bij de Leesclub 'Boeken voor geluk'!

Het past bij jou als je ...

... wel in bent voor inspirerende boeken.

... het leuk vindt om er iets mee te doen.

... jezelf wel een ontspannende ochtend of avond gunt.

De leesgroep zal uit max. vijf deelnemers bestaan. Alle ruimte om te luisteren of te vertellen.

Welke boeken lezen we?

Boeken die jou verder brengen, in je persoonlijke ontwikkeling en vooral boeken die jou aanspreken, nu, op dit moment. Woorden die passen op het punt waar jij nu staat. Iedereen mag een boek inbrengen en samen stellen we het programma op voor de bijeenkomsten die gepland staan. Denk breed, bijvoorbeeld boeken met thema’s binnen de psychologie, filosofie of spiritualiteit. Inspiratie is natuurlijk ook volop te vinden in literaire romans of biografieën.

Neem je plek in om een boek in te brengen dat jou verder zou kunnen helpen en laat je ook meevoeren in boeken die nog helemaal te ontdekken zijn. En natuurlijk kan ik je als life coach ook helpen om een passend boek te vinden. Er zijn zoveel mooie boeken.

Praktische informatie

Leesclubs | voorjaar 2024

avondgroep

 

20:00 - 21:30 uur

VOL

 

Bestaansrecht

Maarten A. Oversier

 

Donderdag 22 februari 2024

Deel I t/m blz. 88

 

Donderdag 4 april 2024

Deel II - III blz. 90 t/m 187

 

Donderdag 30 mei 2024

Deel IV blz. 189 t/m 312

 

Donderdag 11 juli 2024

Inleiding nieuw boek - in overleg

Ochtendgroep

 

10:00 - 12:00 uur

Eén plekje vrij!

 

De Maskermaker

van Wibe Veenbaas, Joke Goudswaard, Henne Arnolt Verschuren

 

Donderdag 1 februari 2024

Hoofdstuk 1-3 t/m blz. 76

 

Donderdag 28 maart 2024

Hoofdstuk 4-6 blz. 79 t/m 180

 

Donderdag 16 mei 2024

Hoofdstuk 7-9 blz. 183 t/m 280

 

Donderdag 4 juli 2024

'je eigen karakterstructuren-profiel' a.d.h. een karakterstructurentest

Waar en kosten

Locatie

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching

Doetinchemseweg 126 in Westendorp

 

Kosten

17,50 euro per ochtend

x 4 = 70 euro per seizoen

 

13,50 euro per avond

x 4 = 54 euro per seizoen

(incl. drinken en iets lekkers)

 

De betaling vindt plaats voordat het seizoen van start gaat. Wanneer het geld is overgemaakt, is er voor jou een plekje gereserveerd.

Zin om aan te schuiven? Je bent altijd welkom!

Ook halverwege het seizoen, mits er plek is natuurlijk.

Ervaringen met de leesclub

Het meest waardevol van de leesclub vind ik het leren van elkaar en ook het luisteren naar elkaar. Het heeft me mooie gesprekken gebracht, herkenning, inzichten, maar ook rust. De leesclub voelt als een soort wellness ochtend voor mezelf.
Mijn verwachtingen van de leesclub zijn uitgekomen, eigenlijk meer dan dat. Ik vind het interessante bijeenkomsten met hele inspirerende mensen. De dingen die besproken zijn, blijven hangen. Zowel van het boek, van de andere deelnemers, als van Karin zelf. Ik voel en zie veel herkenning.
De leesclub heeft me vooral gebracht dat ik een boek helemaal uit heb gelezen en er ook bewust/actief mee bezig ben geweest. Een boek dat anders misschien op mijn nachtkastje was blijven liggen. Of dat ik alleen maar vluchtig gelezen had. Het bespreken met de groep was een stok achter de deur om het actief te lezen. En het was leuk te horen hoe anderen die inhoud hadden ervaren. Ik geef de leesclub een 8! Vooral omdat de aanpak en benadering van Karin heel plezierig en prettig is. Dat doet ze heel goed!
De leesclub biedt een prachtige mogelijkheid om samen rond de tafel in gesprek te gaan. Het uitgangspunt is de inhoud van een boek dat je vooraf gelezen hebt. Karin weet deze op creatieve wijze te vertalen naar het dagelijks leven. Hierin kan ieder zich herkennen en over zijn eigen ervaringen vertellen. Onder het genot van een kop warme thee met iets lekkers, praat je al gauw mee over wat jou persoonlijk raakt, ontroerd en verwonderd. Iedereen heeft inspraak over de keuze van het boek. Soms loopt er een thema als een soort rode draad door de avond heen, bijvoorbeeld Verbinding.

Zin om de tijd te nemen voor een goed boek?

Leesclub Boeken voor geluk