Innerlijk kind werk | Praktijk De Schommelplek
55058
page-template-default,page,page-id-55058,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Innerlijk kind werk

WAT IS HET?

Innerlijk kind werk is er op gericht om blokkades en problemen vanuit het heden aan te pakken door terug te gaan naar de kindertijd. Ervaringen vanuit de kindertijd vormen ons tot wie we nu zijn. Door naar de oorzaak te gaan en dit kwetsbare stuk in jezelf te helen, kan er een duurzame verandering ontstaan.

 

WANNEER WORDT HET INGEZET?

Als kind kun je een patroon ontwikkelen van anders moeten zijn dan je bent. In je huidige situatie als volwassene kunnen zelfbeeld en gedrag in bepaalde situatie gebaseerd zijn op dit kindsdeel in je persoonlijkheid. Je voelt je kwetsbaar en je hebt bijvoorbeeld moeite met echt contact leggen met je gevoel, je spontaniteit, je speelsheid en met het genieten van dit moment. Je overlevingsmechanismen van toen maken dat je op dit moment in je leven vastloopt. Je voelt de behoefte om dit te onderzoeken en los te laten.

 

WAT LEVERT HET JOU OP?

Het werken met het innerlijk kind geeft diepe heling. Het geeft meer zelfcompassie en zelfacceptatie. Door het innerlijk kind liefdevol op te zoeken en alle ruimte te geven, kom je weer in contact met de unieke kwaliteiten van jou als persoon. Dit geeft je energie , levensvreugde en biedt jou kansen om je grenzen duidelijker aan te geven.

Zou deze tool jou verder kunnen helpen?
Maak een afspraak