Mijn werkwijze | De Schommelplek praktijk voor life coaching
50810
page-template-default,page,page-id-50810,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Mijn werkwijze

AFGESTEMD

Je bent vastgelopen, ervaart weinig rust en je voelt je niet fijn in deze situatie. Jouw verhaal doet er toe en met oprechte aandacht luister ik naar wat je te vertellen hebt. We werken met er wat er is of komt en ik werk dus niet met een vooropgesteld plan of met een protocol. Ik stem me af op jou en houd daarbij goed voor ogen welke coachdoelen jij wilt behalen. Samen gaan we op weg. Belangrijk hierin vind ik gelijkwaardigheid. Jij hebt alle antwoorden al in je in, alleen kom je er nu even niet bij.

WERKEN NAAR EEN DOEL

Het is belangrijk om eerst helder te krijgen waar je mee zit of waar je in vastloopt. We zoomen in op wat er speelt in je leven en waar je graag zou willen staan na de coaching. Welke coachdoelen wil jij bereiken? Als dit helder is, gaan we aan de slag. Om alles achter te laten wat jou heeft tegengehouden en ook om jezelf verder te ontwikkelen, zet ik tijdens de sessies coaching tools in. Allerlei manieren om nieuwe inzichten op te doen en mogelijk  te verwerken en te helen wat er dieper te vinden en te voelen is.

BINNEN OF NAAR BUITEN

De praktijkruimte is een veilige plek, zonder oordeel en ergens volledig anoniem. Alles kan en mag er zijn en je kunt nieuwe stappen zetten. Dit kan goed bij je passen, maar ook de natuur kan een goede plek zijn om af te spreken. Buiten in de natuur kan je tot rust komen en verstillen. Meer uit je hoofd komen en juist in je lichaam zakken. Onderweg zijn geeft je inzichten hoe je nu verder wilt. Door goed om je heen te kijken, vind je nieuwe inspiratie en kom je weer op gang. Binnen mijn praktijk is het daarom ook mogelijk om te kiezen voor buiten coaching. Dit kan betekenen dat we het hele traject buiten laten plaatsvinden, maar we kunnen ook per keer kijken wat passend is.

Zin om in beweging te komen?