Mijn werkwijze als Life Coach | De Schommelplek
50810
page,page-id-50810,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Wat is mijn werkwijze?

WERKEN ZOALS BIJ JOU PAST

Jouw verhaal staat centraal en we werken met wat er is of komt. Ik werk dus niet met een vooropgesteld plan. Het gaat er meer om wat jou verder helpt en bovenal waar jij je goed bij voelt. Tijdens onze kennismaking is het dan ook belangrijk om vast te stellen of ik de juiste coach voor jou ben.

WERKEN NAAR EEN DOEL

Is er van beide kanten dit vertrouwen dan kunnen we gaan inzoomen op wat er speelt in jouw leven en waar je graag zou willen staan na de coaching. Het coach doel dat meer geluk in je leven zal brengen. Omdat gelukkig zijn innerlijke vrijheid en vooral ook zelfkennis verlangt, zal ik tijdens onze gesprekken coaching tools inzetten.

Werkwijze-1

NAAR BUITEN

Je bent vastgelopen, ervaart weinig rust en je voelt je niet fijn in deze situatie. De natuur kan dan de plek zijn om weer rust te voelen en inzichten te krijgen hoe je nu verder wilt. Door goed om je heen te kijken, vind je nieuwe inspiratie en kom je weer op gang. Ook binnen mijn praktijk kun je kiezen voor outdoor Life Coaching.

Zin om in beweging te komen?