Wat is life coaching? Praktijk De Schommelplek in de Achterhoek
167
page-template-default,page,page-id-167,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Wat is life coaching?
Elke reis begint met de eerste stap | Confucius

Wat is Life Coaching?

LIFE, JOUW LEVEN

Jouw leven is in wezen niet op te splitsen, je neemt jezelf overal mee naar toe. In relaties, op je werk of binnen je gezondheid ervaar je je eigen grenzen. Je gedachten, je verlangens, maar ook dat wat je tegenhoudt, kenmerken de persoon die jij bent. In jouw leven staat dit alles in verband met elkaar. Balans voelen en regie ervaren is vaak waar we naar op zoek zijn. Met life coaching onderzoek je de drie wezenlijke levensvragen, zodat je antwoorden krijgt die je helpen om het leven te creëren dat bij jou past.

 

Wie ben ik?
Wat kan ik?
Wat wil ik?

 

LIFE COACHING

Life coaching brengt je met deze drie levensvragen bij alle facetten van het leven. Life coaching is een vorm van coaching die niets buiten sluit. Een diepe kijk op jouw leven, brengt je tot de mens die je vandaag wilt zijn. Welke uitdaging je ook kent in jouw leven, het vraagt ook om een nieuwe balans tussen alle levensgebieden. Je vraag kan te maken hebben met je privéleven, je werk, je persoonlijkheid of met lichamelijke problemen. Met life coaching zoom je hierop in, maar tegelijkertijd is er ook alle ruimte om jouw hele leven onder de loep te nemen.

 

jezelf zijn

Life coaching kent dus een holistische benadering: de mens is één geheel en alles staat in verbinding met elkaar. Waarschijnlijk herken je dit wel of wil je het graag weer ervaren. Als je vastgelopen bent in je leven, kun je het gevoel hebben dat er helemaal geen beweging meer in zit. Om jezelf weer als geheel te ervaren en de kracht te hebben om een leven te leiden dat jij tot je recht komt, is life coaching een uitnodiging om op pad te gaan. In beweging komen tot je weer je zelf bent.

Zet jij vandaag de eerste stap?