Doel van life coaching | Praktijk De Schommelplek Doetinchem
50686
page-template-default,page,page-id-50686,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Wat kun jij met life coaching bereiken?

Je bent op zoek naar een nieuwe manier van leven. Een leven dat bij jou past. Met life coaching stellen we een doel, waarmee je dat gaat realiseren. Hieronder een aantal voorbeelden van coachdoelen. Wat heb jij nodig om weer jezelf te worden?

Meer zelfvertrouwen

Vrij van (faal)angst

Positief zelfbeeld hebben

Goede balans werk - privé

Goede keuzes maken

Grenzen aangeven

Stress en/of burn-out hanteren

Effectief communiceren

Relaties verbeteren (privé of werk)

Toekomstvisie bepalen

Passend werk hebben

Hooggevoeligheid als kracht inzetten

Met kritiek kunnen omgaan

Talenten ontdekken

Verdriet verwerken

Leren loslaten

In het Nu leven

Vanuit de eigen essentie leven

Zijn er doelen die bij jou passen? Of ligt het nog helemaal open? Ook in dat laatste geval kan een life coach behulpzaam zijn. Samen uitzoeken wat er precies speelt in jouw leven en het formuleren van een persoonlijk doel, zal je zelfs meteen verder helpen.

Wat is het doel van life coaching?

Life coaching is gebaseerd op de positieve psychologie, de wetenschap van geluk. Echt gelukkig zijn. Wat is dat voor jou? En hoe krijg je dat voor elkaar? Met life coaching kun je je eigen leven gaan vormgeven vanuit je diepste wensen en verlangens. Je wordt uitgenodigd om weer een levenskunstenaar te worden: een gelukkig leven ontwerpen voor jezelf en voor iedereen in jouw omgeving. Een life coach heeft alles in huis om jou hierbij te helpen en je te inspireren.

Ben ik de Life Coach die bij jou past?