Coachtraject | De Schommelplek Praktijk voor life coaching
50852
page-template-default,page,page-id-50852,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Life Coaching bij De Schommelplek

Hoe ziet een Life Coachtraject eruit?

AFSPRAAK EN INTAKEFORMULIER

Een traject start met het maken van een afspraak. Dat kan via het contactformulier of we spreken elkaar telefonisch. Vervolgens stuur ik je via de mail een intakeformulier.

INTAKE

Tijdens ons eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bekijken we je hulpvraag, de vraag waarvoor je mij als coach opzoekt. Als helder is welke hulpvraag je wil stellen, formuleren we ook je persoonlijke doel(en). Natuurlijk stel ik je ook vragen, zodat ik een compleet beeld krijg van je situatie en leer ik je ook beter kennen. Als er na de intake nog tijd is, gaan we meteen aan de slag. In een ander geval maken we een nieuwe afspraak.

 

coachsessies

Een coachsessie is voor mij een ontmoeting. Een moment voor jou om je verhaal te doen. Ik luister naar je en stel vragen, zodat het steeds duidelijker wordt wat er speelt en welke stappen er gezet kunnen worden. In de sessies gaan we in jouw tempo en op jouw manier op weg naar het gestelde coachdoel met behulp van coaching tools.

 

Een coachsessie duurt een uur. Uit hoeveel sessies het coachtraject bestaat is per persoon verschillend. Meestal bestaat een traject uit 3 tot 8 sessies, maar jij bepaalt natuurlijk wat in jouw situatie passend is. Het plannen van een afspraak eens in de twee of drie weken blijkt een goede balans te zijn tussen continuïteit en het laten ‘doorwerken’ van de sessie in je leven.

AFRONDING

Als het bij je past en je vindt het fijn is er de mogelijkheid om gezamenlijk het traject af te ronden. Centraal staat hierbij het terugkijken op je proces, maar ook het behaalde coachdoel krijgt aandacht en verdiept zich daardoor.

 

Het evalueren van het coachtraject maakt concreet wat je investering opgeleverd heeft. Een stevige basis met een grote portie energie om je weg vol vertrouwen weer te vervolgen.

WAT ZIJN DE TARIEVEN?

 

Intake van 1 uur: € 70,00

Sessie van 1 uur: 70,00

Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

Ja, ik ga voor een intake.