Visie en missie | Life coach Karin Meerman
50827
page-template-default,page,page-id-50827,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Mijn visie en missie

 

VERBINDING

Op zoek zijn naar wie je bent, wat je wilt en wat je kan vraagt om een verbinding tussen hoofd, hart en buik. Wat iets je zegt, je doet en wat je raakt zijn vragen die het proces van transformatie daadwerkelijk op gang brengen.

 

LIFEDESIGN

Je bewustzijn wordt op deze manier vergroot en geeft je de mogelijkheid om je leven zo te ontwerpen dat de essentie van je bestaan geraakt wordt en dit de voelbare kern wordt om vanuit te leven. Jezelf dan in alle liefde aanvaarden en waarderen, geven je het zelfvertrouwen om helemaal mens te zijn en het leven te omarmen en er van te genieten.

 

EIGEN REGIE

Ik zie mezelf als een beschouwer die het toneel van het leven al voelend en analyserend afstruint. Vanuit hier kies ik er als LifeCoach voor om aandacht te besteden aan de rode lijn in jouw leven. Je wordt je bewust van je eigen keuze, je invloed en je eigenlijke macht over je leven.

DOEL

Het beschouwen van het levensverhaal en de genomen besluiten in het verleden bieden samen het inzicht om jouw persoonlijk doel in de toekomst te bereiken. Een nieuwe start om in het hier-en-nu te zijn en in de stroom van het veranderde leven jezelf te zijn.

 

MIJN MISSIE

Mensen in beweging brengen om dichtbij de essentie van hun bestaan te komen en vanuit daar te leven. Dat is mijn missie die ik vorm geef in mijn praktijk De Schommelplek – jouw plek om in beweging te komen.

Zin om je leven af te stemmen op wie jij bent?