Voor wie? De Schommelplek Praktijk voor life coaching
51725
page-template-default,page,page-id-51725,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Iedereen is gevoelig. de één wat meer dan de ander

Komt de wereld hard bij je binnen?
Stem je jezelf voortdurend af op anderen?
Blijf je maar piekeren over jezelf?

 

Door je (hoog)gevoeligheid kun je vastlopen. Jezelf zijn op je werk en binnen relaties voelt als een enorme uitdaging. Je vraagt je af welk werk bij je past of hoe je een leven kan leiden waar je blij van wordt. Nu kost het zoveel energie en ondertussen ben je vaak meer bezig met de ander dan met je zelf. Je past je aan en zo langzamerhand ben je jezelf helemaal kwijt geraakt. Je bent op en je wilt het anders.

 

Hoe moet jouw leven eruit zien dat je wel weer vol energie bent? Met zelfvertrouwen kiezen wat goed is voor jou. Stel je eens voor: eindelijk jezelf zijn en genieten van je werk en je leven. Een leven leiden dat afgestemd is op de vrouw die jij bent.

 

In mijn praktijk coach ik (hoog)gevoelige vrouwen met uiteenlopende vragen en problemen. We kijken samen naar jouw verhaal, werken aan thema’s, maar laten bovenal alle ruimte aan jouw gevoeligheid. Het is je kracht en je kompas om daar te komen waar jij op je best bent.

 

Voel je van harte welkom in mijn praktijk!

Zin om je eigen leven te gaan leiden?


Hoe gevoelig ben jij? Klik hier voor zelftest.