Loopbaancoaching | Praktijk voor Life Coaching | Achterhoek
53782
post-template-default,single,single-post,postid-53782,single-format-standard,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
Outdoor life coaching Doetinchem

Wil ik dit doen de rest van mijn leven?

Als je werk niet meer goed voelt…

 

Na een vakantie of een weekend is het weer zo ver: je werk zit op je te wachten. Alles valt weer op zijn plek, maar wat als dat niet goed voelt. Je komt niet tot je recht op je werk. Of het werk vergt te veel van je en je voelt dat je vast gaat lopen. Je overweegt zelfs om uit te kijken naar iets nieuws. Of de vraag komt in je op: Is dit nu echt wat ik wil doen met de rest van mijn leven? Allerlei gedachten en vragen die je brengen bij loopbaancoaching.

 

Keuzes

 

Wat er bij jou ook speelt, het dwingt je om keuzes te maken en te veranderen. Maar hoe doe je dat? En waarop baseer je die keuzes dan? Met loopbaancoaching bij De Schommelplek neem je tijd voor jezelf om te ontdekken welke keuzes jij wilt maken. Niet even een paar testen doen, je CV pimpen en hup weer vol aan het werk. Nee, deze vorm van loopbaancoaching zorgt er voor dat je echte antwoorden krijgt op de vragen: Hoe komt het dat ik vastgelopen ben? En hoe pak ik weer de regie?

 

Hoe dan?

Hoe loopbaancoaching bij De Schommelplek er uit ziet? Je gaat aan de slag met je biografie op een creatieve en intuïtieve manier. Je bedenkt het niet, maar je gaat ervaren wat er speelt en wat jij wilt. Schrijf- en tekenopdrachten en samen de natuur in gaan, brengen je nieuwe inzichten, geven je inspiratie en versterken je intuïtie.

 

Vanuit het hart

 

Als je gaat ervaren wat jij écht belangrijk vindt, heb je een kompas om je loopbaan vorm te geven. Niet altijd zo gemakkelijk om daar dan meteen handen en voeten aan te geven. Daarom kan ik als life coach coaching tools inzetten. Methoden en werkvormen die jou inzichten geven en in beweging brengen. Alles wat jij nodig hebt om keuzes te gaan maken die authentiek en duurzaam zijn. Loopbaancoaching op een hele andere manier. Loopbaancoaching vanuit het hart.

 

Pak jij je kans?

 

Zin om jouw leven onder de loep te nemen? Wil je kiezen voor unieke loopbaancoaching afgestemd op wie jij bent en wat jij wilt? Pak dan nu deze geweldige kans voor je persoonlijke ontwikkeling en pluk er dagelijks de vruchten van op de werkvloer. Gun het jezelf.

 

Lijkt het jou wat? Neem dan vrijblijvend contact met me op of lees hier verder voor meer informatie.

 

Karin Meerman | Tel. 06 28039809 | info@deschommelplek.nl

 

Ik ontmoet je graag!

 

De Schommelplek | Praktijk voor Life Coaching in de Achterhoek