Leesclub Boeken voor geluk | De Schommelplek Doetinchem
54171
post-template-default,single,single-post,postid-54171,single-format-standard,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
Leesclub voor vrouwen

Leesclub bij De Schommelplek

Boeken voor geluk – Een leesclub voor vrouwen zoals jij

 

Houd je van lezen en kun je ook wel wat inspiratie gebruiken? En kom je wel eens een boek tegen dat over jou lijkt te gaan? Dat het gaat over de dingen waar jij last van hebt of waar je graag iets mee zou willen. Woorden die passen bij jouw verhaal en op het punt waar jij nu staat. Een kop thee, lekker op de bank, een goed boek en wat uurtjes voor jezelf. Dat zou dan echt ideaal zijn. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Je aansluiten bij de leesclub Boeken voor geluk brengt je een stap dichterbij.

 

thuis komen met boeken

Als life coach heb ik het geluk dat er geweldig veel boeken op mijn pad komen. Met het thema persoonlijke ontwikkeling stap je al snel een eeuwenoude bibliotheek binnen waar je thuis kunt komen. Je bent er niet snel uitgelezen en ik zou dat ook niet willen. Te mooi is het om meegevoerd te worden, de rode lijn in je leven steeds beter te voelen en stap voor stap bij jezelf uit te komen.

 

maar hoe dan?

Toch kan de praktijk er voor jou heel anders uitzien. Je vindt de tijd niet om zulke boeken te lezen. En welke van de honderden (zelfhulp)boeken gaat jou nu echt wat verder helpen? En al raakt een boek je, met wie kan je daar verder over praten? Je wilt namelijk wat je gelezen hebt best graag in je eigen leven integreren, maar hoe doe je dat? Herken je jezelf hierin? Dan past de leesclub Boeken voor geluk bij jou.

 

welke boeken lezen we?

We lezen boeken die jou verder kunnen brengen in je persoonlijke ontwikkeling. Boeken die jou op dit moment aanspreken. Woorden die passen bij het punt waar jij nu staat in je leven. Iedereen mag een boek inbrengen en samen stellen we het programma vast voor de avonden of ochtenden. Denk breed, bijvoorbeeld boeken met thema’s binnen de psychologie, filosofie of spiritualiteit. Inspiratie is natuurlijk ook volop te vinden in literaire romans of biografieën.

 

hoe werkt het?

In mijn praktijk zijn er twee leesclubs, zowel in de ochtend als in de avond. Je kunt op elk moment instromen. Een leesclub bestaat uit maximaal vijf deelnemers, zodat er alle ruimte is om te luisteren of te vertellen. Kies een boek dat bij jou past en laat je ook meevoeren in boeken van anderen die nog helemaal te ontdekken zijn. Natuurlijk kan ik je als life coach ook helpen om een passend boek te vinden. Er zijn zoveel mooie boeken.

 

op zoek naar meer geluk?

Samen bijzonder inspirerende boeken lezen, maar vooral ook je eigen leven ernaast houden. Wat raakt je en welke vertaalslag wil je maken naar jouw leven? Er is ruimte voor jouw verhaal en als life coach help ik je om je eigen antwoorden te vinden. Op een ontspannen manier, een moment voor jezelf, een ochtend of avond die je inspireert. Je staat heerlijk even stil bij wat jou beweegt. Kan je wel wat meer geluk gebruiken? Voel je welkom!

 

Data voorjaar 2020

Leesclub in de ochtend | woensdag 15 januari, 19 februari, 1 april, 13 mei en 24 juni 2020 | 10:00 tot 11:30 uur

15/01: Leven met de wind mee | Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd van Jelle Hermus

Leesclub in de avond | donderdag 16 januari, 5 maart, 16 april, 28 mei en 2 juli 2020| 20:00 tot 21:30 uur

16/01: Think and Grow Rich | Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt, vertaling van Michael Pilarczyk

15/03: Als jouw leven een cirkel is, waar sta jij dan? van Inez van Oord

 

Kosten

10 euro, incl. drinken en iets lekker

 

Voor meer informatie klik op Leesclub Boeken voor geluk of neem contact met me op. Bellen of appen mag ook.

 

Graag tot dan!

 

Karin Meerman | 06 28039809 | info@deschommelplek.nl