Is dit jouw plek? De Schommelplek Praktijk voor Life Coaching
51709
page-template-default,page,page-id-51709,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Is dit jouw plek?

Een terechte vraag en ik help je daar graag verder mee. Om een goed beeld te krijgen wie ik ben en wat voor praktijk ik voer, nodig ik je van harte uit om mijn hele website te bekijken. Hier kun je bijvoorbeeld ook lezen wat anderen over mij zeggen.

 

Weet ook dat een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend is en ook geen kosten met zich meebrengt. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken of ik de juiste coach voor jou ben en of De Schommelplek bij je past. Belangrijk om dit helder te hebben, voordat je aan een coachtraject begint.

201506_weiland_gasteren-0086

Heb je nog vragen?

Lees hier verder of jouw vraag er tussen staat…

Ben ik wel gevoelig?

In mijn praktijk begeleid ik mensen die door hun gevoeligheid zijn vastgelopen in hun leven. Past De Schommelplek dan ook bij jou? Voel je twijfel of onzekerheid bij het beantwoorden van deze vraag? Kijk dan eens of gevoeligheid jouw leven bepaalt en doe hier de zelftest >>>.

Past Life Coaching bij mij?

Life Coaching kent een holistische benadering en dat betekent dat alles met elkaar in verbinding staat. Loopt het bijvoorbeeld niet fijn binnen je privésituatie dan heeft dat effect op je werk of je gezondheid. De uitdaging waar je voor staat als (hoog)gevoelig mens is op verschillende levensgebieden voelbaar. Life Coaching past bij je, als je wilt inzoomen op wat er speelt en ook de balans wilt voelen binnen heel je leven.

Is dit wel het moment?

De stap zetten naar een LifeCoach vraagt best even wat van je. En dat terwijl je nu niet alle energie hebt, laat staan tijd voor een nieuwe uitdaging. En toch, wordt het niet tijd om juist nu voor jezelf te gaan zorgen? Is deze investering in jezelf niet dé manier om het beste uit jezelf te halen? Gun jezelf het leven dat afgestemd is op jou, het betaalt zich dubbel en dwars terug.

Voor alle andere persoonlijke vragen of meer informatie, stuur me gerust een berichtje of bel me.

Info/Contact

Ja, ik ga voor een vrijblijvende kennismaking.