HSP cirkel | verbonden in hooggevoeligheid | Achterhoek
56166
page-template-default,page,page-id-56166,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

HSP cirkel

Verbonden in hoogsensitiviteit

elkaar ontmoeten
herkenning en verbinding
inspiratie opdoen om voluit te leven

hsp cirkel

De HSP cirkel is een plek om andere hoogsensitieve vrouwen te ontmoeten. Jezelf herkennen in de verhalen van anderen en je nu meteen begrepen voelen. Samen leren om van overleven naar leven te gaan. Je levensstijl zo inrichten dat je het leven kan leiden zoals het bij jou past. Waardevol en nodig, want je hoogsensitiviteit hoeft niet altijd als een gave te voelen. Alles start met goed voor jezelf zorgen en je eigen kracht voelen. Deze HSP cirkel gaat je daarbij helpen.

 

jouw plek

Samen praten, samen stil staan, samen de natuur in, samen doen, samen ervaren. Een veilige plek waar je geïnspireerd mag worden om jezelf te zijn en te worden. De HSP cirkel is de plek voor jou en ontstaat samen met jou. De basis is elkaar ontmoeten en het delen van elkaars verhaal. Daarna kijken we samen welke behoeften er bij iedereen zijn. Zo zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten afgestemd zijn op ons leven.

 

Wat heb jij nodig?

De HSP cirkel is er voor jou en speelt in op wat jij nodig hebt. Als er vragen zijn bij jou of thema’s die voor jou interessant of inspirerend zijn, pas ik de ochtenden daar graag op aan. Voor de HSP cirkel spreken we buiten af. In de natuur zijn - alleen of samen - en de aandacht voor het ritme van de seizoenen vormen een belangrijk uitgangspunt voor de HSP cirkel. De natuur en de seizoenen bieden je namelijk veel inspiratie om jezelf beter te begrijpen én goed voor jezelf te zorgen als hoogsensitieve vrouw. Naar buiten gaan brengt je op allerlei manieren in beweging.

 

naar buiten

Wandelschoenen aan, thee mee en de boslucht opsnuiven. Kun je het al voelen? De rust, de ruimte? In de natuur kun je stil vallen of juist lekker in beweging komen. En toch is er geen haast en ook geen oordeel. Bomen, vlinders of bospaadjes vergelijken zich niet met elkaar. Alles heeft zijn eigen vorm, zijn eigen passende ritme. Het is precies goed zoals het is. Dit is vaak zo anders in onze maatschappij waar zo veel vergeleken wordt en er wel oordelen vallen. De natuur kan je thuis brengen, je rust geven en kan je inspireren. Het is een plek om bij je eigen ware natuur uit te komen. De HSP cirkel past er als gegoten. Een stiltewandeling, een collage maken met natuurlijk materiaal, een opstelling in de natuur, een stressrelease wandeling of zelf op pad met een intuïtieve opdracht. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van wat er buiten allemaal mogelijk is.

 

welkom !

Spreekt dit jou aan? Heb je een plek nodig om jezelf als hoogsensitieve vrouw verder te ontwikkelen? Schuif dan vrijblijvend aan om te ervaren of de HSP cirkel bij jou past. Weet dat je waardevol bent, voel je welkom!

hooggevoeligheid

Praktische informatie

Voor wie?

 

Het past bij je als je ...

 

... hoogsensitief bent.

... gelijkgestemden wilt ontmoeten.

... op zoek bent naar het leven dat bij jou past.

... open staat voor persoonlijke ontwikkeling.

... jezelf een fijne en inspirerende plek gunt.

 

De HSP cirkel bestaat uit maximaal vijf personen. Zo blijft het heerlijk rustig en is er genoeg ruimte voor ieders verhaal of juist een stil moment. Een fijne ochtend waar je energie van krijgt.

 

Er is op dit moment nog 1 plekje vrij.

Wanneer, waar, kosten?

 

Dinsdag van 10:00 tot 11:30 uur

 

Data najaar 2023

22 augustus

3 oktober

5 december

 

Locatie:

We spreken buiten af:

Startpunt op de parkeerplaats van

Kasteel Slangenburg
Kasteellaan 6, 7004 JK in Doetinchem

 

Kosten:

€ 13,50 per bijeenkomst x 3 = € 40,50

 

Wil je een seizoen (voorjaar of najaar) mee doen aan de HSP cirkel, dan betaal je vooraf voor alle ingeplande bijeenkomsten. Zo weet ik wie er allemaal komen en heb jij de zekerheid van een plek.  

 

Wil je vrijblijvend een keertje aanschuiven om te kijken of de HSP cirkel bij je past? Dat is natuurlijk mogelijk, je betaalt dan voor één bijeenkomst. Daarna beslis je of je het hele seizoen mee wilt doen

 

Als er voor jou een drempel is om te komen vanwege je financiële situatie, weet dat ik graag met je mee denk. Neem gerust contact met me op.

 
Wat gaan we doen?

 

Op dinsdag 5 december starten we met een stiltewandeling en laten we ons inspireren door de natuur. Het duurt niet meer lang en dat begint de winter.

 

Ook is het vandaag het feest van Sint-Nicolaas. Een prachtig feest met als motief het geven, nemen en het jezelf in de spiegel durven te bekijken. Een feest vol vreugde, verwondering en geheimzinnigheid. Mooi om mee op pad te gaan. 

 

Weet dat je welkom bent en dat er een plek is voor jou én je verhaal.

Is deze HSP cirkel iets voor jou?

Meld je nu aan

Heb je van te voren vragen of wil je iets kwijt? Als ik de drempel voor jou kan verlagen, doe ik dat graag. Voel je welkom om me te bellen, te appen of te mailen:

Tel. 06 28039809

info@deschommelplek.nl

Lieve groet,

Karin Meerman