HSP cirkel | verbonden in hooggevoeligheid | Achterhoek
56166
page,page-id-56166,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

HSP cirkel

 

Verbonden in hooggevoeligheid

HSP cirkel hooggevoeligheid
Vaak lijk ik op een bootje op de oceaan, helemaal overgeleverd aan de willekeur van de golven.

 

De tijd en de energie die ik besteed aan het bewaren van mijn evenwicht, zodat ik niet overboord sla en verdrink, maken duidelijk dat mijn leven in de eerste plaats een strijd is om te overleven.

 

Henri Nouwen | uit het boek Eindelijk thuis

HSP cirkel

 

elkaar ontmoeten
herkenning en verbinding

 

inspiratie opdoen om voluit te leven

hsp cirkel

 

De HSP cirkel is een plek om andere hooggevoelige vrouwen te ontmoeten. Jezelf herkennen in de verhalen van anderen en je nu meteen begrepen voelen. Samen leren om van overleven naar leven te gaan. Je levensstijl zo inrichten dat je het leven kan leiden zoals het bij jou past. Waardevol en nodig, want je hooggevoeligheid voelt niet altijd als een gave. Alles start met goed voor jezelf zorgen en je eigen kracht voelen. Deze HSP cirkel gaat je daarbij helpen.

 

jouw plek

 

Samen praten, samen stil staan, samen de natuur in, samen doen, samen ervaren. Een veilige plek waar je geïnspireerd mag worden om jezelf te zijn en te worden. De HSP cirkel is de plek voor jou en ontstaat samen met jou. De basis is elkaar ontmoeten en het delen van elkaars verhaal. Daarna kijken we samen welke behoeften er bij iedereen zijn. Zo zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten afgestemd zijn op ons leven. Op mijn website kun je telkens zien welke bijeenkomsten dat zullen zijn.

 

Wat heb jij nodig?

 

De HSP cirkel is er voor jou en speelt in op wat jij nodig hebt. Het is een plek waar ik als life coach workshops geef met bijvoorbeeld thema’s als grenzen aangeven, energiemanagement of overprikkeling. Of er zijn bijeenkomsten om meer uit je hoofd te komen: intuïtief schilderen, meditatie of lichaamswerk. Een ochtend om inspiratie te vinden in verhalen of door het bespreken van een interessant boek dat je van te voren hebt gelezen. Als er interesse is voor een bepaald thema dan kijk ik hoe we hier een fijne ochtend om heen kunnen bouwen. Buiten afspreken past ook heel goed bij de HSP cirkel. Zolang we binnen niet kunnen afspreken, is buiten sowieso de enige én dus ideale plek.

 

naar buiten

 

Wandelschoenen aan, thee mee en de boslucht opsnuiven. Kun je het al voelen? De rust, de ruimte? In de natuur kun je stil vallen of juist lekker in beweging komen. En toch is er geen haast en ook geen oordeel. Bomen, vlinders of bospaadjes vergelijken zich niet met elkaar. Alles heeft zijn eigen vorm, zijn eigen passende ritme. Het is precies goed zoals het is. Dit is vaak zo anders in onze maatschappij waar zo veel vergeleken wordt en er wel oordelen vallen. De natuur kan je thuis brengen, je rust geven en kan je inspireren. Het is een plek om bij je eigen ware natuur uit te komen. De HSP cirkel past er als gegoten. Een stiltewandeling, een collage maken met natuurlijk materiaal, een opstelling in de natuur, een stressrelease wandeling of zelf op pad met een intuïtieve opdracht. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van wat er buiten allemaal mogelijk is.

 

welkom!

 

Spreekt dit jou aan? Heb je een plek nodig om jezelf als hooggevoelige vrouw verder te ontwikkelen? Schuif dan vrijblijvend aan om te ervaren of de HSP cirkel bij jou past. Weet dat je waardevol bent, voel je welkom!

hooggevoeligheid

Praktische informatie

Voor wie?

 

Het past bij je als je …

 

… hooggevoelig bent.

… gelijkgestemden wilt ontmoeten.

… op zoek bent naar het leven dat bij jou past.

… open staat voor persoonlijke ontwikkeling.

… jezelf een fijne en inspirerende plek gunt.

 

De HSP cirkel bestaat uit vijf personen. Zo blijft het heerlijk rustig en is er genoeg ruimte voor ieders verhaal of juist een stil moment. Een fijne ochtend waar je energie van krijgt.

Wanneer, waar, kosten?

 

Eerstvolgende bijeenkomst:

Dinsdag 2 november van 9:30 tot 10:45 uur.

 

Locatie:

Natuurgebied De Slangenburg tussen Doetinchem en Westendorp.

 

Adres:

We spreken af op de parkeerplaats van Kasteel Slangenburg: Kasteellaan 6 in Doetinchem

 

Kosten:

€ 12,50 per bijeenkomst

Wat gaan we doen?

 

Op 2 november gaan we samen wandelen in het prachtige natuurgebied rondom Kasteel Slangenburg en gaan we in gesprek met elkaar over onze hooggevoeligheid en ons leven daar om heen. Je mag luisteren, je mag je verhaal kwijt. Het mag een plek zijn waar je thuis mag komen, een moment om je te laten inspireren om jezelf te zijn.

Is deze HSP cirkel iets voor jou?

Meld je nu aan

Heb je van te voren vragen of wil je iets kwijt? Als ik de drempel voor jou kan verlagen, doe ik dat graag. Voel je welkom om me te bellen, te appen of te mailen:

 

Tel. 06 28039809

info@deschommelplek.nl

 

Lieve groet,

Karin Meerman