Boeken voor geluk I Een leesclub voor vrouwen in de Achterhoek
54165
page-template-default,page,page-id-54165,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Boeken voor geluk

Een leesclub voor vrouwen zoals jij

Leesclub in Doetinchem

Een moment voor jezelf,
nieuwe inspiratie,
je staat stil bij wat jou beweegt.

'Boeken voor geluk' is een leesclub voor vrouwen zoals jij. Vrouwen die graag lezen over wat hen bezig houdt en daarover verder willen praten. Inspirerende boeken over hoe je jezelf kan ontwikkelen. Samen kijken welke kansen er liggen om meer regie te ervaren, meer rust en meer voldoening.

Lijkt het je wat? Op een ontspannen manier aan de slag met je eigen geluk? In deze leesclub is er ruimte voor jouw verhaal en als life coach help ik je om je eigen antwoorden te vinden. Kan jij ook wel wat meer geluk gebruiken? Van harte welkom bij de Leesclub 'Boeken voor geluk'!

Het past bij jou als je ...

... wel in bent voor inspirerende boeken.

... het leuk vindt om er iets mee te doen.

... jezelf wel een ontspannende ochtend of avond gunt.

De leesgroep zal uit max. vijf deelnemers bestaan.

Alle ruimte om te luisteren of te vertellen.

Welke boeken lezen we?

Boeken die jou verder brengen, in je persoonlijke ontwikkeling en vooral boeken die jou aanspreken, nu, op dit moment. Woorden die passen op het punt waar jij nu staat. Iedereen mag een boek inbrengen en samen stellen we het programma op voor de bijeenkomsten die gepland staan. Denk breed, bijvoorbeeld boeken met thema’s binnen de psychologie, filosofie of spiritualiteit. Inspiratie is natuurlijk ook volop te vinden in literaire romans of biografieën.

Neem je plek in om een boek in te brengen dat jou verder zou kunnen helpen en laat je ook meevoeren in boeken die nog helemaal te ontdekken zijn. En natuurlijk kan ik je als life coach ook helpen om een passend boek te vinden. Er zijn zoveel mooie boeken.

Praktische informatie

Leesclubs | najaar 2022

Avondgroep

donderdag

VOL

 

Donderdag 1 september 2022

20:00 - 21:30 uur

 
Boek

De Fontein Maak wijze keuzes

van Els van Steijn (hoofstuk 5 t/m 9)

 
Andere data

6 oktober: Ik (k)en mijn ikken van Karin Brugman, Judith Budde en Berry Collewijn

10 november: Durf te leiden van Brené Brown

15 december: Wanneer je lichaam nee zegt van Gabor Maté

Ochtendgroep

woensdag

VOL

 

Woensdag 7 september 2022

09:30 - 11:00 uur

 
Boek

Ongekende gevoelens van Jonice Webb

 

 

Andere data

5 oktober: Energiekoorden van Denise Linn

19 november: Bestaansrecht van Maarten Oversier

14 december: De zin van het bestaan van Viktor E. Frankl

avondgroep

donderdag

NOG PLEKKEN VRIJ

 

Donderdag 23 augustus 2022

20:00 - 21:30 uur

 
Boek

Start nieuwe seizoen met een Masterclass Vitaliteit

van Richard de Leth

 
Andere data

In overleg

In overleg zijn er ook andere momenten in de week mogelijk wanneer er minstens drie personen aanschuiven. Stuur me een berichtje of neem contact met me op. Dan kijken we samen welke mogelijkheden er voor je zijn.

Zin om aan te schuiven? Je bent altijd welkom!

Ook halverwege het seizoen, mits er plek is natuurlijk.

Ervaringen met de leesclub

Het meest waardevol van de leesclub vind ik het leren van elkaar en ook het luisteren naar elkaar. Het heeft me mooie gesprekken gebracht, herkenning, inzichten, maar ook rust. De leesclub voelt als een soort wellness ochtend voor mezelf.
Mijn verwachtingen van de leesclub zijn uitgekomen, eigenlijk meer dan dat. Ik vind het interessante bijeenkomsten met hele inspirerende mensen. De dingen die besproken zijn, blijven hangen. Zowel van het boek, van de andere deelnemers, als van Karin zelf. Ik voel en zie veel herkenning.
De leesclub heeft me vooral gebracht dat ik een boek helemaal uit heb gelezen en er ook bewust/actief mee bezig ben geweest. Een boek dat anders misschien op mijn nachtkastje was blijven liggen. Of dat ik alleen maar vluchtig gelezen had. Het bespreken met de groep was een stok achter de deur om het actief te lezen. En het was leuk te horen hoe anderen die inhoud hadden ervaren. Ik geef de leesclub een 8! Vooral omdat de aanpak en benadering van Karin heel plezierig en prettig is. Dat doet ze heel goed!
De leesclub biedt een prachtige mogelijkheid om samen rond de tafel in gesprek te gaan. Het uitgangspunt is de inhoud van een boek dat je vooraf gelezen hebt. Karin weet deze op creatieve wijze te vertalen naar het dagelijks leven. Hierin kan ieder zich herkennen en over zijn eigen ervaringen vertellen. Onder het genot van een kop warme thee met iets lekkers, praat je al gauw mee over wat jou persoonlijk raakt, ontroerd en verwonderd. Iedereen heeft inspraak over de keuze van het boek. Soms loopt er een thema als een soort rode draad door de avond heen, bijvoorbeeld Verbinding.

Waar en kosten

Locatie

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching

Doetinchemseweg 126 in Westendorp

Kosten

12,50 euro per ochtend of avond (incl. drinken en iets lekkers)

Zin om de tijd te nemen voor een goed boek?

Leesclub Boeken voor geluk