HSP cirkel | verbonden in hooggevoeligheid | Achterhoek
56166
page-template-default,page,page-id-56166,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

HSP cirkel

Verbonden in hoogsensitiviteit

elkaar ontmoeten
herkenning en verbinding
inspiratie opdoen om voluit te leven

hsp cirkel

De HSP cirkel is een plek om andere hoogsensitieve vrouwen te ontmoeten. Jezelf herkennen in de verhalen van anderen en je nu meteen begrepen voelen. Samen leren om van overleven naar leven te gaan. Je levensstijl zo inrichten dat je het leven kan leiden zoals het bij jou past. Waardevol en nodig, want je hoogsensitiviteit hoeft niet altijd als een gave te voelen. Alles start met goed voor jezelf zorgen en je eigen kracht voelen. Deze HSP cirkel gaat je daarbij helpen.

 

jouw plek

Samen praten, samen stil staan, samen de natuur in, samen doen, samen ervaren. Een veilige plek waar je geïnspireerd mag worden om jezelf te zijn en te worden. De HSP cirkel is de plek voor jou en ontstaat samen met jou. De basis is elkaar ontmoeten en het delen van elkaars verhaal. Daarna kijken we samen welke behoeften er bij iedereen zijn. Zo zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten afgestemd zijn op ons leven.

 

Wat heb jij nodig?

De HSP cirkel is er voor jou en speelt in op wat jij nodig hebt. Het is een plek waar ik als life coach in ga op bepaalde thema's zoals grenzen aangeven, energiemanagement of overprikkeling. Of op verzoek zijn er bijeenkomsten om meer uit je hoofd te komen: intuïtief tekenen, schilderen, meditatie of lichaamswerk. Een ochtend om inspiratie te vinden in verhalen of door het bespreken van een interessant boek dat je van te voren hebt gelezen. Als er interesse is voor een bepaald thema dan kijk ik hoe we hier een fijne ochtend om heen kunnen bouwen. Buiten afspreken past ook heel goed bij de HSP cirkel. Op dit moment is er enkel een groep die buiten afspreekt.

 

naar buiten

Wandelschoenen aan, thee mee en de boslucht opsnuiven. Kun je het al voelen? De rust, de ruimte? In de natuur kun je stil vallen of juist lekker in beweging komen. En toch is er geen haast en ook geen oordeel. Bomen, vlinders of bospaadjes vergelijken zich niet met elkaar. Alles heeft zijn eigen vorm, zijn eigen passende ritme. Het is precies goed zoals het is. Dit is vaak zo anders in onze maatschappij waar zo veel vergeleken wordt en er wel oordelen vallen. De natuur kan je thuis brengen, je rust geven en kan je inspireren. Het is een plek om bij je eigen ware natuur uit te komen. De HSP cirkel past er als gegoten. Een stiltewandeling, een collage maken met natuurlijk materiaal, een opstelling in de natuur, een stressrelease wandeling of zelf op pad met een intuïtieve opdracht. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van wat er buiten allemaal mogelijk is.

 

welkom!

Spreekt dit jou aan? Heb je een plek nodig om jezelf als hoogsensitieve vrouw verder te ontwikkelen? Schuif dan vrijblijvend aan om te ervaren of de HSP cirkel bij jou past. Weet dat je waardevol bent, voel je welkom!

hooggevoeligheid

Praktische informatie

Voor wie?

Het past bij je als je ...

... hoogsensitief bent.

... gelijkgestemden wilt ontmoeten.

... op zoek bent naar het leven dat bij jou past.

... open staat voor persoonlijke ontwikkeling.

... jezelf een fijne en inspirerende plek gunt.

 

De HSP cirkel bestaat uit maximaal vijf personen. Zo blijft het heerlijk rustig en is er genoeg ruimte voor ieders verhaal of juist een stil moment. Een fijne ochtend waar je energie van krijgt.

Wanneer, waar, kosten?

Dinsdag van 10:00 tot 11:30 uur

 

Data najaar

22 augustus

3 oktober

5 december

 

Locatie:

We spreken buiten af:

Startpunt op de parkeerplaats van

Kasteel Slangenburg
Kasteellaan 6, 7004 JK in Doetinchem

 

Kosten:

€ 13,50 per bijeenkomst x 3 = € 40,50

 
Wat gaan we doen?

Op dinsdag 22 augustus gaan we samen wandelen en aan de slag met een thema.

Weet dat je welkom bent en dat er een plek is voor jou én je verhaal.

Is deze HSP cirkel iets voor jou?

Meld je nu aan

Heb je van te voren vragen of wil je iets kwijt? Als ik de drempel voor jou kan verlagen, doe ik dat graag. Voel je welkom om me te bellen, te appen of te mailen:

Tel. 06 28039809

info@deschommelplek.nl

Lieve groet,

Karin Meerman